Alsós matematikaverseny

Minden évben lelkesen készülünk a városi matematika versenyre. Hogy kik képviselik az iskolánkat, azt az iskolai matematika verseny eredményei alapján döntjük el. Első évfolyamon még nincs városi forduló, de a többi évfolyamon már az volt a tét, kik lesznek a legjobbak, kik versenyeznek majd a városi fordulóban. Célunk, hogy minél több tanuló mérje össze képességeit, és gondolkodjon, törje a fejét a megoldásokon. Ebben az évben is nagy sikere volt a versenyfelhívásnak, több osztályban a tanulók fele részt vett a versenyen.

A gyerekek évfolyamonként versenyeztek egymással. Az első évfolyamon I. helyezést Busa-Vollár Bence ért el ; II. helyezést többen is elértek: Patka Dorina, Borka Bence, Bringye Mátyás, Szilágyi Hajnalka, Zsótér Noel; és III. helyzést ért el Héjja Sándor. Felkészítők: Kádár Tóth Enikő és Siket Ákos voltak.

A második évfolyamon is sokan versenyeztek. I. helyezést ért el Báló Barnabás Bajnok; II. helyezést ért el Gombos Maja Beatrix; III. helyezést ért el Erdei Erik László. Felkészítők: Erdeiné Jenei Anita és Bedő Krisztina voltak.

A harmadik évfolyamon: I. helyezést ért el Haluska Balázs; II. helyezést Kádár Koppány, és III. helyezést ért el Dervalics Boglárka Edit. Felkészítő: Madár Anita volt.

A negyedik évfolyamon I. helyezést ért el Bringye János, II. helyezést ért el Vass Réka, és III. helyezést ért el Kálai Kristóf. Felkészítők: Vass Renáta és Gál Éva voltak.

Reméljük jövőre is megmarad a gyerekek lelkesedése, és ilyen szép számmal és eredményességgel vesznek majd részt a versenyen. Szurkoljunk együtt a továbbjutóknak!

Az alsós matematika munkaközösség tagjai