Szikszai Mesepalota

Szikszai Mesepalota címen óvoda-iskola átmenetet segítő foglakozást hirdetett iskolánk a nagycsoportos óvodások részére 2023.október 13-án.

Az alsós tanító nénik egy-egy mesével, interaktív táblán való foglalkozással, mozgásos és ügyességi játékokkal várták a gyerekeket.

Enikő néni és Zsuzsika néni Bogyó és Babóca  című mesével várta a kicsiket, akik  az évszaknak megfelelően kártyákat válogattak.  Heni néninél és Ákos bácsinál tornáztak a meseszőnyegen. Egy rejtélyes mesehős segítséget kért a gyerekektől. Útközben találkoztak a nyuszival, bagollyal, pókkal.  Erdőben jártak, alagútban másztak. Anita néninél és Erzsike néninél ügyességi játékot játszottak, ahol a különböző nehézségű pályán végig kellett vezetni a labdát. A pálya végén várta a labdát az egyfejű sárkány. Krisztina néni és Dolli néni Mancs őrjáratos interaktív táblára szerkesztett feladatokkal lepték meg a gyerekeket. Az idő gyorsan eltelt, a gyerekek vidáman és boldogan mentek haza. Mindenkit szeretettel várunk a következő foglalkozásra!