Alsós szavalóverseny

Február 24-én iskolánkban alsós házi szavalóversenyt rendeztünk. Csinosan felöltöztünk, megadtuk a módját. A megmérettetésen 22 kisdiák vett részt. Az elsősök is vállalkoztak a számukra nem mindennapos feladatra, nagyon szép hosszú versekkel örvendeztettek meg bennünket. A többi osztály már rutinosabban szerepelt, hiszen ők már bizonyára hozzászoktak a versenydrukkhoz. Eti néni és Edit néni gyönyörű előadásmódban hallgathatta meg a  költeményeket. A produkciókat követően sűrű dicséretek és gratulációk után mindenki megkapta az emléklapot erről az eseményről, valamint egy kis ajándékcsomagot, amiben kis apróságok: játék és a tanuláshoz szükséges eszközök voltak. A gyerekek örömmel vették át az ajándékokat! Befejezésképpen készítettünk egy közös felvételt, megőrizve az utókornak.

Gratulálunk minden kisdiáknak és felkészítő tanáraiknak!

A részt vevő tanulóink: Boros Vanda, Dani Barbara, Kádár Koppány, Presits Médea, Zsigmond Róbert (első osztályosok); Erdélyi Bence Balázs, Mikula Szabina, Olasz Gréta, Ratkai Polli (második osztályosok); Borbás Barnabás, Domonyi Zsüliett, Dömötör Rajmond, Hevesi Iringó, Nagy Emese, Restás Tamara (harmadik osztályosok); Budácsik Nóra, Dósa Dóra, Nagy Krisztina, Ottlokán Aurélia, Tóth Balázs, Almási Eszter, Rozsnyai Boglárka (negyedik osztáylosok).

Felkészítő tanárok: Raffai Erzsébet, Zsiga Etelka, Kreisch Zsuzsanna, Bedő Krisztina, Kovács Edit.

Köszönjük Erdeiné Jenei Anita, Kovács Edit és Zsiga Etelka tanítónéniknek a szervezésben, megrendezésben nyújtott segítségét!