TÁMOP-3.3.8-12/2-2012-0063

Örömmel értesültünk, hogy az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Horizont Hónapok a Holnapért” című, TÁMOP-3.3.8-12/2-2012-0063 jelű pályázatunkat az Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága vezetője 26 993 320 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A támogatási döntés kiemelte, hogy pályázati anyagunk nagyon részletes; szakértelmet, nagy tapasztalatot tükröz. A projekt megvalósításának indokoltsága meggyőző, a szakmai előélet példaértékű.

A Horizont Hónapok a Holnapért programsorozat beindításával célunk a hozzánk járó tanulók iskolai sikerességének javítása, biztosítása; a közösségi élet fejlesztése, a közösség, mint személyiségformáló erő ösztönzése. A pályázatból támogatható tevékenységekkel tanítványaink számára kívánunk hasznos szabadidő eltöltési lehetőségeket kínálni. Teret kívánunk biztosítani a fiatalok önszerveződésére, felelősségteljes társadalmi szerepvállalására. Kiemelt figyelmet fordítunk az iskolafokozatok közötti átmenetek támogatására: az óvoda-iskola átmenet gördülékennyé tételére, a nyolcadikos tanulók pályaválasztásának segítésére. Ezenkívül a megnyert összeg biztosítja az anyagi hátteret a hagyományosnak mondható iskolai rendezvényeink színvonalas megtartásához.

További részletekért kérjük, figyeljék honlapunkat és az iskola hirdetőjét!