11 új számítógép, szerver és digitális táblák!


A TIOP-1.1.1 pályázaton iskolánk interaktív táblákat és számítógépeket nyert. Az eszközöket az őszi szünettől használják majd diákjaink.

Nyertünk!

A TIOP-1.1.1/07/1. kódszámú pályázati kiíráson, a Makó-Újvárosi Református Egyházközség „A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése a makói Szikszai György Református Általános Iskolában” című, TIOP-1.1.1-07/1-2008-0095 azonosítószámú pályázata összesen 11 061 840 Ft támogatást nyert. Így a fenntartásában lévő intézmény eszközparkja 7 darab tantermi csomaggal, 1 szavazócsomaggal, 11 darab iskolai PC csomaggal és egy alkalmazás szerverrel bővült. A tantermi csomagok interaktív táblát, ultrarövid vetítési távolságú projektort és laptopot tartalmaznak. Az eszközök telepítése az őszi szünetben, az eszközök használatára a tantestület felkészítése az őszi szünetet követően megtörtént. A felszerelt eszközök így már a mindennapok gyakorlatában szolgálják az oktatás hatékonyságát. A pályázathoz kapcsolódóan – interaktív táblás nyílt órákkal – bemutató rendezvény lesz 2010. november 24-én. Ezen a napon az érdeklődők amellett, hogy használat közben is megtekinthetik ezeket az eszközöket, bővebben is tájékozódhatnak a projektről.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .