Térségi szövegértő verseny

Április 26-án a legjobbak képviselhették iskolánkat a Csanádpalotai Dér István Általános Iskolában megrendezett 2-4. osztályosok térségi szövegértő versenyén. A térség 6 iskolájából 29 diák nevezett be, hogy számot adjon értő olvasásáról, a szövegek utáni feladatok megoldásáról.

Rácz Péter Rikárdó (2.a), Kajti Jázmin Krisztina (2.b), Kádár Koppány (3.a), Haluska Balázs (3.a), Bringye János (4.a), Vass Réka (4.b) osztályos tanulók nagy izgalommal várták e napot. Hogy ide eljutottak, rengeteg gyakorlás és felkészülés előzte meg.

A verseny a hagyományos módon mesék és ismeretterjesztő szövegek elolvasásából és a hozzájuk kapcsolódó feladatok megoldásából állt. A helyszínen készült fényképek elárulják, hogy gyerkőceink komolyan belemerültek a munkába.

Először a munka, utána a szórakozás – a megmérettetés után a gyerekek játszottak, beszélgettek, sütit ettek. Ekkor a felnőttek dolgoztak: javították a versenylapokat.

A végére természetesen az eredményhirdetés maradt, ahol Bringye János 4. a  osztályos tanuló 3. helyezést ért el /felkészítője: Zsiga Etelka tanítónő/. A többiek emléklapot kaptak. Gratulálunk teljesítményükhöz! További sikereket kívánunk!

Köszönjük a tanítónénik és tanítóbácsi munkáját! /Kovács Edit, Juhász Dolli, Raffai Erzsébet, Zsiga Etelka, Kovács Tibor/

Köszönjük a szülők munkáját, hogy elengedték gyermeküket!
Iskolánknak köszönjük a szállításban nyújtott segítséget!

Kovács Edit
tanítónő