Közlemény

Tisztelt Szülők!

A koronavírus kapcsán kialakult helyzetre való tekintettel az újabb információk és intézkedések kapcsán az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:
A koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoportot állított fel a Kormány, melyből az egyik kifejezetten az oktatás ügyeivel foglalkozik. Az oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Ez azt jelenti, hogy 2020. március 16-tól új, tantermen kívüli, digitális oktatási munkarend lesz érvényben.

Olyan tanítási módok lesznek, amelyek nem igényelnek személyes jelenlétet. Ennek értelmében a tanulók nem jöhetnek az iskolába. Azonban tanáraink folytatni fogják az oktatást, de digitális eszközökkel. Nevelőtestületünk már most azon dolgozik, hogy a tanulók számára minél gördülékenyebben biztosítsuk a digitális munkarendet! Fontosnak tartjuk, hogy tanulóink ne maradjanak el az elsajátítandó tananyagokkal és minden lehetőséget meg kívánunk teremteni annak érdekében, hogy a diákok ne szenvedjenek el hátrányokat!

Az új tanítási módszer szerinti oktatást már a hétfői napon elkezdjük, melynek menetéről az iskola weblapján és facebook oldalán, valamint a mozanaplón keresztül is értesítést fogunk küldeni Önöknek! Természetesen a gyermek osztályfőnöke is fog értesítést küldeni az eddig is használt online csatornán. Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabb és hiteles információhoz jussanak kérjük figyeljék az előbb említett felületeket!

Kérjük együttműködésüket és megértésüket a kialakult helyzetre való tekintettel, annak érdekében, hogy gyermekeink/tanulóink a lehető legkevesebb hátrányt érezzék!

Tisztelettel: az iskola vezetése